Castelldefels

Castelldefels habilita un centre cívic per donar suport psicològic als familiars i amics de les víctimes de l'accident

L'Ajuntament de Castelldefels ha habilitat el Centre Cívic Frederic Mompou com a punt d'informació i suport psicològic als familiars i amics de les víctimes, que ha funcionat fins aquest dijous a la tarda. Aleshores, l'atenció s'ha traslladat a la Ciutat de la Justícia, a l'Hospitalet de Llobregat. Un grup de psicòlegs coordinats pel SEM, el Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya, ha atès els familiars que s'han adreçat fins al centre cívic per saber què ha passat. Són psicòlegs especialitzats en la gestió de crisis emocionals.

Actualitzat
El SEM ha atès els familiars de les dotze persones que han perdut la vida al tràgic accident, així com els familiars de les catorze que n'han resultat ferides, des del Centre Cívic Frederic Mompou. També ha ajudat tots aquells que no sabien si els seus familiars havien estat afectats pel sinistre, així com el conductor del comboi que ha tingut l'accident.

Segons ha informat Protecció Civil, un equip de psicòlegs i setze unitats mèdiques han atès els familiars i acompanyants de les víctimes.  Alguns d'aquests familiars, però, han hagut de ser atesos en centres sanitaris.

En roda de premsa, la consellera de Salut, Marina Geli, ha agraït la rapidesa amb què s'ha habilitat quest espai.

El Centre Cívic Frederic Mompou és a la plaça Joan XXIII de Castelldefels. La zona s'ha acordonat per evitar la presència de gent aliena.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut