El Desconcert 2024 es podrà veure en directe a la plataforma 3Cat

Maria Hein, Triquell, Ven'nus, Suu i La Ludwig Band, entre els 26 artistes de la festa del 14 de maig a la Sala Apolo

De mica en mica, amb esforç, constància i alguna pandèmia, s'ha convertit en una cita important del calendari, i amb els primers dies de calor ja tenim aquí la festa grossa: després del minitour per Manresa, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i la Seu d'Urgell, El Desconcert torna a la Sala Apolo de Barcelona el dimarts 14 de maig amb 26 artistes de l'escena local disposats a barrejar-se, estimar-se i jugar a l'escenari. 

Com cada any, la diversitat mana: diferents procedències, diferents estils, generacions, discursos i maneres de fer. De músics veterans com Joan Garriga i Gossos, a d'altres que gairebé acaben de començar la trajectòria, com Llum i Triquell; i de rockers com La Ludwig Band, a folkies com El Pony Pisador o abanderades del pop electrònic com Maria Jaume. Aquests són els músics que conformen El Desconcert 2024. 

Al·lèrgiques al Pol·len - Alidé Sans - Anaïs Vila - Boye - Clara Vinyals - Cloe - Cookah P - Dani6ix & IZZKID - El Pony Pisador - Gossos - Iglú - Joan Garriga - Kelly Isaiah - La Ludwig Band - Lluc - Llum - Maria Hein - Maria Jaume - Meritxell Neddermann - OKDW - Paula Valls - Ven'nus - Pol Bordas - Suu - Triquell - Vernat 

I perquè la cosa sempre va de parelles estranyes, conduiran la nit dos comunicadors que ja han presentat El Desconcert, però mai plegats: Berta Aroca, copresentadora del "Loft", i Franc Lluis Giró, que aquesta temporada s'ha posat al capdavant del nou programa sobre l'escena catalana "Nota de veu".  

El cartell d'El Desconcert d'aquest any el firma la dissenyadora gràfica i artista de mixed media Lisett Ledón. I, com sempre, la direcció artística de l'esdeveniment va a càrrec de Pau Guillamet Guillamino

El Desconcert s'emetrà en directe a la plataforma 3Cat i a l'FM d'iCat. Les invitacions ja estan exhaurides..

 

El Desconcert iCat 2024 

Dimarts 14 de maig, 21.00 

Sala Apolo. Barcelona 

 

Anar al contingut