Lewandowski abandona la gespa amb cara de pocs amics dilluns passat contra la Reial Societat
Lewandowski abandona la gespa amb cara de pocs amics dilluns passat contra la Reial Societat (EFE)
barça

Riures després de la tempesta: Lewandowski fa un gest per calmar les aigües

El polonès manté el seu alt grau d'implicació amb l'equip malgrat haver estat substituït en 4 dels últims 7 partits

Redacció Esport3/Catalunya RàdioActualitzat

No són bons dies per a Robert Lewandowski. La substitució en el partit contra la Reial Societat per part de Xavi, a falta d'un quart d'hora, no va agradar al davanter polonès. Lewandowski, immers en la lluita per ser el màxim golejador del campionat, és a 3 gols del pitxitxi Dobvyk, i quan va abandonar el terreny de joc, ja se'l va veure visiblement enfadat.

Des del vestidor blaugrana volen treure transcendència al disgust del jugador, com va explicar el "Tot costa" de Catalunya Ràdio. Entenen que es tracta d'un futbolista especialment competitiu, però tenen molt clar que els objectius col·lectius, en aquest cas la segona posició, han de passar al davant dels individuals. Això sí, fonts del vestidor asseguren que, més enllà del disgust que pogués sentir, Lewandowski ha tingut un comportament molt respectuós tant amb els companys com amb el cos tècnic.

El millor exemple de la seva implicació s'ha vist en l'entrenament d'aquest dimecres, quan l'ex del Bayern ha sortit al camp de la Ciutat Esportiva deu minuts abans que els companys. Lewandowski ha passat l'espera fent tocs en solitari, provant "triples" amb el peu a la cistella de bàsquet i, fins i tot, ha fet broma amb l'staff tècnic sobre la situació. Un gest de bones intencions per calmar les aigües.

La quarta substitució en set partits

El problema, però, ve de lluny. La substitució contra els donostiarres és la quarta en els últims set partits. Una dada sorprenent, sobretot si tenim en compte que no és gens habitual veure'l canviat abans del final del xoc. De fet, aquesta temporada, només ha passat en 11 ocasions.

Per això, certes veus de l'entorn del polonès hi veurien una estratègia de pressió per part del club. Una tàctica que tindria la finalitat de forçar la seva sortida de l'equip. Lewandowski, com s'ha arribat a especular, podria no ser un pilar de Xavi de cara a la temporada vinent.

El final de carrera somiat per Lewandowski

Una possibilitat, la de prescindir del polonès, que no és ni de bon tros compartida pel mateix jugador. Camí dels 36 anys, Lewandowski no té cap interès a deixar el Barça. Li queden dos anys més de contracte, està a gust al club i a la ciutat. I el més important, considera que encara té nivell per rendir a l'elit.

Respecte a on es veu penjant les botes, fa unes setmanes el "Tot costa" va aclarir que el capità de Polònia no es planteja l'opció de l'Aràbia Saudita. El mateix Killer ha explicat en alguna ocasió que el final de la seva carrera se l'imagina als Estats Units, en una Lliga com l'MLS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut