Robinho (Reuters)
Robinho, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Robinho torna al Santos cobrant el salari mínim del Brasil

L'exfutbolista del Reial Madrid, el Manchester City i el Milan firmarà un contracte fins al febrer del 2021 pel qual cobrarà uns 1.500 reals al mes (190 euros)

Robinho ha acordat el seu retorn al Santos. Amb 36 anys, el futbolista brasiler tornarà al club on va començar a destacar al 2002 però ho farà amb unes condicions econòmiques ben diferents de les que tenia quan estava considerat un crac. L'exfutbolista del Reial Madrid, el Manchester City i el Milan firmarà un contracte fins al febrer del 2021 pel qual cobrarà uns 1.500 reals al mes (190 euros), un salari una mica superior al mínim establert al Brasil.

Robinho arriba al Santos després de quedar lliure del seu contracte amb el Basaksehir d'Istanbul, on va jugar la temporada passada després del seu pas pel futbol xinès. El club brasiler d'on van sortir estrelles mundials com Pelé i Neymar arrossega greus problemes econòmics i podria ser sancionat per la FIFA sense fer fitxatges pels deutes acumulats en el pagament al Huachipato xilè i a l'Atlético Nacional colombià per les contractacions de Yeferson Soteldo i Felipe Aguilar.

 

Anar al contingut