Abrines durant el partit d'aquest dijous contra el Madrid (@fcbbasket)

El Barça s'hi apropa, però torna a perdre contra el Madrid (65-64)

L'equip de Roger Grimau perd la imbatibilitat a l'Eurolliga en un final igualat

Víctor LavagniniActualitzat

El Barcelona no troba la fórmula per guanyar el seu gran rival i ha perdut per tercera vegada en aquest inici de curs contra el Reial Madrid (65-64). Punt final a una ratxa de set victòries consecutives.

L'equip català ha estat més endollat a la primera part, als primers 14 minuts. Defensa més agressiva i bons tirs en atac amb la punteria de Jan Vesely des de la mitjana distància. L'equip de Roger Grimau ha estat més concentrat contra un Madrid on només generava Edy Tavares. 12 a 19. Un Willy Hernangómez imparable ha encadenat 9 punts consecutius i el seu equip s'ha escapat de 14. Els últims sis minuts abans del descans, però, ha encaixat un contundent 12-0.

El duet argentí Campazzo-Deck, el segon amb 4 bàsquets seguits, ha capgirat el partit. Deck ha tancat la primera part amb l'únic triple del Madrid després de 14 errors. 28 a 30 al descans. Bons minuts dels blancs en el tercer quart i curtcircuit blaugrana en atac, 11 punts. Els campions d'Europa han agafat la davantera 14 punts amunt fins que l'aparició de Rokas Jokubaitis ha liderat la reacció visitant. Nou partit des de la defensa i final a cara o creu amb un rosari de tirs lliures que ha afavorit l'únic equip imbatut a Europa. 65 a 64: més a prop, però insuficient per guanyar a Madrid.