Rafael Nadal, amb cara de pomes agres (EFE)
Tenis

Rafa Nadal cau eliminat als quarts de final del Torneig de Brisbane

L'australià Jordan Thompson capgira el marcador per superar el mallorquí en tres sets, que ha tingut molèsties a la zona operada

Un any després, Rafael Nadal ha tastat el sabor de la derrota. L'exnúmero 1 mundial, que fins ara havia sumat dues victòries en la seva tornada a les pistes, ha claudicat contra Jordan Thompson en els quarts de final del torneig ATP 250 de Brisbane. El tenista australià s'ha imposat en tres sets després de cedir en el primer parcial: 6-7, 7-6 i 6-3. El partit ha durat gairebé tres hores i mitja.

El mallorquí ha tingut problemes musculars en l'últim set. Però havent guanyat els dos partits a Brisbane, Nadal puja gairebé 200 llocs al rànquing i se situa prop de la posició 450 del món.

El tenista mallorquí s'ha adjudicat el primer set i ha disposat de fins a tres pilotes en el segon per endur-se el partit, però no ha sabut rematar el seu rival. Thompson s'ha refet i, després de sumar el segon set, s'ha mostrat més sencer que el rival en la mànega decisiva.

Després del partit, Nadal ha explicat les molèsties que ha tingut durant el partit.

"He tingut una sensació no gaire bona en una zona molt similar a la de l'operació. Espero que sigui una sobrecàrrega gran", ha explicat el manacorí.