Fermín consolida a Almeria la segona plaça del Barça a la Lliga (0-2)

Un doblet de l'andalús dona els tres punts al Barça, que se situa a quatre punts del Girona

El Barça no ha fallat al camp de l'Almeria, equip ja de Segona Divisió, i s'ha endut els tres punts gràcies a un doblet de Fermín (0-2). Amb aquest triomf, els de Xavi se situen a quatre punts del Girona i consoliden així la segona plaça de la Lliga, quan encara queden 6 punts per jugar-se.

• El Barça ha sortit amb intenció de marcar aviat i Lewandowski era el protagonista de dues accions consecutives atacant la porteria de l'Almeria.
  • L'equip de Pepe Mel ha proposat una defensa en bloc baix que buscava sortir al contracop, i Langa era el protagonista de la primera arribada de perill amb un xut que aturava Ter Stegen.
  • En el minut 13 una magnífica centrada d'una de les novetats a l'alineació com era Héctor Fort la rematava de forma impecable de cap Fermín al fons de la xarxa. Era el 0-1.
Fermín, golejador per partida doble (Europa Press)
  • El conjunt local hauria pogut empatar en una bona acció individual de Leo Baptistao en el minut 21 culminada amb una rematada defectuosa.
  • La resposta blaugrana era una gran jugada de Lamine que s'estavellava a l'exterior del pal de la porteria andalusa.
  • El segon gran ensurt per a la porteria de Ter Stegen es produïa en el minut 41 amb un xut al pal d'Embarba.
  • L'última acció de perill era un gran xut des de fora de l'àrea de Fermín que obligava Maximiliano a lluir-se.
  • Només encetar-se el segon temps, l'Almeria perdonava per tercer cop l'empat en una gran ocasió del Choco Lozano, que tot sol dins de l'àrea rematava fora.
  • El segon temps transitava per un guió soporífer fins que ha tornat a aparèixer Héctor Fort per fer una bona passada interior cap a Sergi Roberto, que feia l'assistència perquè Fermín fes el zero a dos. Era el minut 66.
  • Xavi ha introduït canvis, i un d'ells, Joao Félix, disposava d'una bona posició per fer el tercer, però el portuguès s'ha entretingut massa dins de l'àrea rival.
Vitor Roque ha disposat dels minuts finals (Reuters)
  • Abans del xiulet era Vitor Roque, que ha sortit quan faltava un quart d'hora, qui provava sort amb un xut que aturava Maximiliano.
  • El Barça ha sumat una victòria que l'acosta encara més a consolidar la segona posició a la Lliga.