Míchel, pensatiu, a Montilivi en el partit contra el Vila-real
Míchel, pensatiu, a Montilivi en el partit contra el Vila-real (EFE)
Girona

Míchel gairebé llança la tovallola: "La segona posició no serà possible"

Amb la possibilitat que els blaugranes es posin d'aquí dos dies a quatre punts i amb tan sols dues jornades més en joc, Míchel ho veu molt complicat

Redacció Esport3Actualitzat

La derrota a Montilivi davant el Vila-real (0-1) ha deixat molt tocat Míchel, que reconeix que l'equip no ha materialitzat quan ho hauria d'haver fet: "Hem tingut ocasions, hem estat molt a prop de fer un gol, però amb la possessió que hem tingut, hauríem d'haver creat ocasions més clares".

La victòria era essencial per arrabassar la segona posició a la Lliga al Barça, que té un punt més a la classificació i un partit pendent --el jugarà dijous a Almeria.

Amb la possibilitat que els blaugranes es posin d'aquí dos dies a quatre punts i amb tan sols dues jornades més en joc, Míchel pràcticament ha llançat la tovallola de quedar segons: 

"Està més difcil que mai. Ho hem tingut a la mà, hem tingut ocasions, l'equip mereixia més però no ha pogut ser. Està molt molt difícil i la segona posició no serà possible."


Això sí, a l'equip de Míchel li quedarà la satisfacció d'haver aconseguit la classificació per a la Lliga de Campions. Una competició que, a més a més, es jugarà a Montilivi.

El resum del Girona - Vila-real:

Anar al contingut