Un bus de Sagalés
Sagalés assegura que ha pres mesures contra el conductor (Wikimedia Commons)

Enxampen el xofer d'un bus Barcelona-Vic mirant futbol al mòbil mentre condueix

Sagalés ha identificat el conductor i li ha aplicat el règim sancionador després que diversos usuaris de la línia ho denunciessin a les xarxes

RedaccióActualitzat

Denuncien a les xarxes socials un conductor del bus que fa el trajecte Barcelona-Vic mirant el futbol al mòbil mentre circulava. Ho han denunciat diversos usuaris i l'empresa, Sagalés, ja ha identificat el conductor per prendre mesures.

Els fets van passar aquest dilluns al vespre a la línia e12 sentit Vic. El conductor de l'autobús que sortia de Barcelona a les 20.45 va estar bona part del trajecte mirant el partit del Barça contra la Reial Societat al mòbil.

El conductor tenia el dispositiu enganxat davant seu, al costat esquerre del parabrisa, sempre segons les imatges publicades.

Va ser poc més tard d'arribar a Vic, a quarts de deu, quan alguns dels usuaris van denunciar aquest comportament, pel qual l'empresa els va demanar més detalls. 

Sagalés ha explicat que ja ha identificat el conductor, ha revisat "internament" la situació i "s'ha aplicat el règim sancionador" que estableix el protocol intern.

"No tolerem cap acció ni actitud per part del nostre personal de conducció que pugui posar en perill la seguretat dels usuaris que fan servir els nostres serveis", han assegurat.

 

 

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut