Alèxia Putellas, somrient, en un partit de futbol
Alèxia en un partit recent (Europa Press)
Barça

Alèxia Putellas, molt a prop de renovar amb el Barça

Tant des del club blaugrana com des de l'entorn de la futbolista es dona per feta la continuïtat unes temporades més

Redacció Esport3Actualitzat

La renovació d'Alèxia era el dossier més important que tenia sobre la taula la secretaria tècnica del Barça pel que fa al futbol femení. La negociació ha passat per diverses fases i s'ha allargat durant mesos.

Tal i com ha explicat la Rut Vilar al programa Tot Costa, fa mesos que el Barça i Alèxia Putellas negocien per renovar el contracte de la dues vegades Pilota d'or, que finalitza aquest 30 de juny de 2024. Després d'algunes reunions en els últims dies la negociació s'ha desencallat i avança amb seguretat cap a un final feliç.

Des de les dues parts es dona per fet que l'anunci és qüestió de dies i que l'acord, tot i no estar tancat encara al 100%, és pràcticament un fet. Falta per definir algun detall sobre la durada del nou contracte, que es preveu de més d'una temporada, i sobre les quantitats que passarà a cobrar Alèxia.

Bones vibracions amb Lucy Bronze

El Barça també està treballant i hi ha optimisme al club per renovar l'anglesa Lucy Bronze, que està fent un final de temporada notable i que havia generat dubtes sobre el seu futur després de l'arribada d'Ona Batlle aquesta temporada.

Els responsables esportius del Barça femení donen per feta també l'arribada de la davantera polonesa Ewa Pajor, fins ara al Wolfsburg. 

Eleven, la fundació que vol inspirar les noves generacions

Alèxia ha presentat aquesta tarda l'Eleven Academy, una fundació creada per ella, que porta l'11 del seu dorsal i té la voluntat d'empoderar les nenes a través del futbol.

Alèxia, a l'estrena de la seva fundació "Eleven"

El projecte disposa d'un equip d'educadores socials i entrenadores de futbol que començaran a treballar amb més de tres-centes nenes d'entre 6 i 18 anys a Mollet del Vallès i també Colòmbia, Mèxic i la República Dominicana en el primer any.

El retorn del referent

Alèxia Putellas, Pilota d'Or els anys 2021 i 2022, va patir una greu lesió el juny del 2022 que la va mantenir fora dels terrenys de joc fins a l'abril del 2023. Després d'una temporada pràcticament en blanc, es va fer una nova lesió al genoll al mes de novembre que la va obligar a passar pel quiròfan a finals d'any. La jugadora molletana va reaparèixer al mes de març i li ha costat fer-se un lloc en l'onze titular blaugrana. Amb tot, ha anat recuperant l'estat de forma fins al punt de marcar 5 gols i donar 4 assistències des d'aleshores. 

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut