Futbol

Tebas dona detalls del fitxatge de Mbappé pel Madrid

El president de la Lliga espanyola confirma el fitxatge del francès pel club blanc en una entrevista al diari argentí Olé

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas es troba a l'Argentina per participar en diversos esdeveniments. El president de la Lliga serà un dels ponents de Sportel, una trobada amb broadcasters i el món de l'esport que s'inicia aquest dimarts a Buenos Aires. Aprofitant la seva estada al país campió del món, Tebas va concedir una entrevista a l'Olé, en què ja dona per feta l'arribada de Mbappé al Madrid.

@diario.ole 👀💥 "¿MBAPPÉ? EN EL MADRID LA TEMPORADA QUE VIENE" Mano a mano con Olé, Javier Tebas, presidente de LaLiga 🇪🇸, le da la bienvenida al francés ⚪️🔜 𝗠𝗮ñ𝗮𝗻𝗮, 𝗹𝗮 𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲𝘃𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗮 #tiktokdeportes #futbol #mbappe #laliga #realmadrid ♬ original sound - Diario Ole

En l'avanç que el mitjà argentí ha publicat, Tebas diu que Mbappé "és del Madrid la temporada que ve". També es mostra satisfet de tenir els millors jugadors.

"És un dels millors jugadors del món. Però bé, també hi ha Vinícius i Bellingham, el Madrid tindrà una gran plantilla. Clar que això no dona garanties de guanyar campionats."

 

L'oportunitat d'aixecar la seva primera orelluda

Tebas afirma que el davanter tindrà "cinc temporades d'oportunitats" per guanyar el títol que se li resisteix, la Champions. "Han firmat cinc temporades de contracte", recalca.

La Lliga i la competència entre Barça i Madrid

Un altre dels punts tractats a l'entrevista és com afecta l'arribada de l'astre francès al duel entre els dos grans de la Lliga espanyola. El màxim responsable de la competició creu que va molt més enllà d'individualitats i que sempre sorgeixen nous jugadors.

"No només tenir grans jugadors fa una gran competició, s'han de tenir en compte molts més aspectes. I si no els tractes, mai arribes a fer una gran competició. Nosaltres fem molt per tenir una gran competició i anem portant jugadors, sempre n'apareixen de nous. Al Barça ja he vist a Yamal de petit, Pedri o Gavi. I al Madrid, Vinícius, Bellingham i aviat Mbappé."

L'èpica del Reial Madrid

El pròxim 1 de juny, el Madrid pot guanyar la seva quinzena Champions contra el Borussia Dortmund. De la remuntada al Bayern i la temporada europea dels blancs, Tebas assegura que l'èpica està dins de l'ADN del club.

"L'èpica és quelcom que es podria dir que està dins del Reial Madrid. Perquè passa temporada rere temporada. I es va fent campió de les qüestions. A vegades, no ho aconsegueix tot. Però la major part de les vegades guanya. Això marca una mica la vigència de la Lliga, no?"

Mbappé confirma un "nou capítol emocionant"

Després de rebre el premi al millor jugador de la Ligue 1, el futbolista francès va parlar de:

"El pròxim capítol de la meva carrera serà molt emocionant"

I va afegir que:

"A la vida cada cosa arriba en el seu moment, el que sé es que deixo el PSG, la resta ja se sabrà"

 

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut