Imatge virtual del nou Camp Nou un cop finalitzat
Imatge virtual del nou Camp Nou un cop finalitzat
Barça

La proposta fictícia de la coberta retràctil del nou Camp Nou que ho peta a les xarxes

Les imatges virtuals permeten veure una funcionalitat que no està en el projecte oficial

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el Camp Nou en obres, imatges de l'estadi culer surten diàriament a les xarxes socials. En aquest procediment s'han fet famosos alguns usuaris de Tiktok que graven regularment els petits passos que fa la gran infraestructura.

Una de les principals novetats que tindrà serà la coberta, que, per primera vegada a la història del club, resguardarà totes les grades i  tots els seients del camp, de manera que els 104.000 aficionats que podran entrar als partits no hauran de patir tant per les adversitats meteorològiques.

Un vídeo, moltes possibilitats

A la xarxa s'ha fet viral un vídeo d'Eduardo Barea, expert en tecnologia 3D, on apareix el Camp Nou amb una coberta retràctil, la qual té la possibilitat de tapar totalment l'estadi barcelonista.

El projecte és una proposta fictícia, però conduiria el Barça a una innovació que ja han començat altres clubs d'Europa.

Un dels equips més avançats en el concepte d'estadi és el Reial Madrid, l'únic equip d'Espanya capaç de cobrir completament el seu camp.

Una alternativa que obre moltes possibilitats de fer negoci al conjunt madrileny ja que, més enllà d'abrigar els seus espectadors, també dona l'oportunitat de celebrar altres esdeveniments més enllà de partits de futbol.

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut