Gemma font, flanquejada per Joan Laporta, president del Barça, i Xavi Puig, vicepresident responsable del futbol femení (FC Barcelona)
Futbol

Gemma Font renova amb el Barça per una temporada

Amb la marxa de Sandra Paños, Font passarà a ocupar el rol de segona portera

Redacció Esport3Actualitzat

Mentre al camp d'entrenament les jugadores preparen la final de Copa d'aquest dissabte (18.30, TV3), als despatxos el club continua planificant la pròxima temporada. A l'espera d'anunciar la renovació d'Alèxia Putellas, que està molt ben encaminada, el Barça ha comunicat aquest dijous la continuïtat de la portera Gemma Font per una temporada més, fins al juny del 2025. 

Font, de 24 anys, és al Barça des del 2013 i es va estrenar al primer equip el 2018, però ha viscut sempre a l'ombra de Sandra Paños i Cata Coll. Amb la marxa de Paños al juny, Font passarà a ocupar el rol de portera suplent darrere una Cata Coll molt consolidada. 

Tot i haver jugat poc, la portera de Tagamanent té un palmarès impressionant: 4 Lligues, 3 Supercopes d'Espanya, 2 Copes de la Reina i 2 Lligues de Campions. Un palmarès que es pot ampliar més en tan sols deu dies, ja que el Barça juga la final de Copa aquest dissabte i la de la Lliga de Campions el dissabte 25 de maig.  

 

 

 

Anar al contingut