Espanyol

Pochettino no coneix la victòria i té cinc dies per mirar de recuperar un vestidor molt tocat

Comença la setmana del derbi. Un Barça-Espanyol que arribarà en una situació ben diferent a la de la primera volta. Ara, el Barça és líder destacat i l'Espanyol ja és el cuer de Primera. La situació anímica de l'equip blanc-i-blau arriba en el moment més baix de la temporada. Sobretot perquè ahir van comprovar que ni tan sols quan juguen bé poden guanyar. Pochettino encara no coneix la victòria i ara té cinc dies per mirar de recuperar un vestidor molt tocat. L'únic argument per a l'esperança és que, tot i així, l'Espanyol és a només tres punts de la salvació.

Actualitzat
L'Espanyol, que fa tres mesos i mig que no guanya un partit, va consumar davant el Sevilla el seu mal moment i, per primera vegada aquesta campanya, és el cuer de la Lliga, encara que només el separen tres punts de la salvació.

El conjunt blanc-i-blau, que va ser líder en solitari en la segona jornada després de vèncer el Recreativo de Huelva (0-1), ha tocat fons. L'última victòria de l'Espanyol va ser el 2 de novembre davant de l'Osasuna i amb Bartolomé "Tintín" Márquez a la banqueta. Márquez va ser destituït el 30 de novembre després de perdre davant l'Sporting de Gijón. Llavors, l'equip estava fora dels llocs de descens. Dos mesos i mig després, el conjunt blanc-i-blau és cuer.

Els seus substituts, José Manuel Esnal "Mané" i Mauricio Pochettino han estat incapaços d'aconseguir un triomf i no han pogut reconduir la situació de l'equip. L'Espanyol acumula 14 jornades consecutives sense guanyar. La ratxa és de sis empats i vuit derrotes.

El calendari immediat no convida a l'optimisme, ja que els blanc-i-blaus juguen contra al Barça, el Reial Madrid i el Vila-real en les pròximes jornades. El miracle cada vegada es veu més complicat.

Chica no jugarà al Camp Nou

Javi Chica no podrà jugar dissabte al Camp Nou. Es va lesionar la setmana passada en un entrenament i ja no va poder jugar contra el Sevilla. Té un trencament fibril·lar de dos centímetres als isquiotibials de la cama dreta i estarà una setmana de baixa.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut