barça

Messi es recorda de les "alegries amb el Barça" en el discurs de recollida del Premi Laureus

Des de la seva sortida, l'argentí havia estat fred i, en alguns casos, esquiu a l'hora de citar el club en els seus èxits individuals o col·lectius

Redacció Esport3Actualitzat

Nostàlgia o picada d'ullet pensant en el futur immediat? El discurs de Leo Messi quan ha recollit el segon Premi Laureus de la seva carrera com a millor esportista de l'any --el primer va ser el 2020-- suposa una novetat en la plantilla d'agraïments del crac. L'argentí s'ha recordat de les "alegries amb el Barça", sense fer menció del seu actual club, un PSG que aquest mateix dilluns li ha aixecat la suspensió de sou i feina que li havia imposat. Si les paraules de Messi han servit de balanç de la seva carrera, ha quedat clar que el llarg període a Can Barça continua al calaix dels bons records:

"Em va costar moltíssim guanyar el Mundial, ja al final de la meva carrera. Vaig tenir moltes alegries amb el Barcelona i moltes tristeses amb la selecció, però vaig tenir moltes pedres al camí que van fer que em superés." 

Des de la seva sortida sobtada l'estiu de 2021, l'astre havia estat fred i, en alguns casos, esquiu a l'hora de citar el seu club de formació en els seus èxits individuals o col·lectius. El nom Barça va quedar diluït enmig de les seves eufòriques dedicatòries pel Mundial i Messi tampoc va trencar el silenci en la filtració del vídeo en què el seu germà menyspreava la història de la institució blaugrana. Aquest dilluns als Laureus, on la selecció de Scaloni també ha rebut el premi a millor equip, la ferida pot haver començat a tancar-se.

El Barça no ha desaprofitat l'ocasió per felicitar la seva icona.

Ha estat testimoni de tot plegat Shelly-Ann Fraser-Pryce, l'atleta jamaicana guardonada com a millor esportista femenina imposant-se a Alèxia Putellas, i de Carlos Alcaraz, escollit esportista revelació l'endemà d'aixecar el segon Open de Madrid consecutiu.

Messi i Lewandowski, intercanvi d'impressions als Laureus

De gala en gala i de catifa en catifa. Les entregues de premis són els moments en què Leo Messi i Robert Lewandowski poden aprofitar per confessar l'admiració professional que es professen. L'argentí i el polonès del Barça han estat departint més d'un minut abans que comencés la nit dels premis Laureus, que s'ha celebrat a París. A l'aire queda la possibilitat que hagin tractat els plans de futur del de Rosario.

Al novembre ja van tenir moments de complicitat en el partit que els va enfrontar al Mundial, una derrota del combinat europeu a mans del que acabaria enduent-se el torneig, un èxit col·lectiu que l'ha fet mereixedor del Premi Laureus a millor esportista masculí del 2023.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut