Laporta sent que té un deute amb Leo Messi (ESPN)
Laporta creu que té un deute amb Leo Messi (ESPN)
BARÇA

Laporta, molt afectat en recordar el final de Leo Messi al Barça

El president blaugrana espera poder compensar l'astre argentí en el seu capítol final amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La marxa de Leo Messi del Barça l'agost del 2021 encara cueja a Can Barça. En concret, a les oficines del Camp Nou. Joan Laporta té clar que l'astre argentí no va tenir el final esperat al club que el va veure créixer i brillar. I és que, el 10 del Barça no va poder quedar-se a l'entitat pels problemes financers que arrossegava el club.

Aquesta passada matinada, en una entrevista a ESPN, Joan Laporta ha volgut deixar clar que per a ell i per al Barça, la relació amb Messi "no ha acabat". El màxim mandatari del club blaugrana ha assegurat que Messi tindrà el final que es mereix a Can Barça, en algun moment. De fet, compungit, Laporta va assegurar sentir-se en deute amb Messi.

Espero i desitjo que el capítol Messi al Barça no s'hagi acabat. És la nostra responsabilitat aconseguir que aquest capítol, que encara està obert, que no s'ha tancat, tingui un moment en el qual es pugui fer com s'havia d'haver fet i, a més, tingui un final molt més esplendorós del que va ser. [...] Moralment, com a president del Barça, crec que vaig fer el que havia de fer... Però, com a president del Barça, i també personalment, crec que estic en deute amb ell.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut