Vinícius lamenta alguna acció durant el Reial Madrid-Girona (Reuters)
Girona

Les polèmiques del Madrid-Girona: de les mans d'Asensio al gol anul·lat a Rodrygo

Els blancs han acabat indignats amb un Melero López que ha assenyalat penal per mans d'Asensio i ha anul·lat un gol blanc en el minut 90

El Girona ha sumat un punt de prestigi al Santiago Bernabéu (1-1). Els de Míchel han aconseguit un empat molt treballat davant un Reial Madrid que ha acabat traient foc pels queixals contra l'àrbitre del partit, Melero López.

En el minut 78, amb 1 a 0 al marcador, s'ha produït la primera jugada polèmica del duel. El Girona ha picat un córner a l'esquerra de la porteria de Thibaut Courtois que ha rematat David López de cap. Tot i semblar que la pilota havia anat a parar al braç de Marco Asensio, l'àrbitre ha deixat seguir el partit.

Pocs minuts després, el VAR ha avisat Melero López, que ha aturat el partit i ha anat a revisar l'acció. Finalment, l'àrbitre ha decidit que era penal per mans del jugador del Reial Madrid i Stuani ha aprofitat l'ocasió per empatar el partit des del punt de penal.

Marco Asensio, en l'acció en què l'àrbitre ha assenyalat penal

Un gol anul·lat encén el Bernabéu

L'altra jugada polèmica ha sigut en els últims instants de partit. Rodrygo, en el minut 90, ha pescat una pilota a l'interior de l'àrea que tenia Gazzaniga sota una de les mans i ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però l'àrbitre ha anul·lat el gol.

Segons la normativa, quan el porter té la mà sobre la pilota i algun davanter rival l'hi pren, es considera que és falta. Una norma que els gironins ja van patir en el seu partit davant l'Almeria de fa dues jornades, quan l'àrbitre els va anul·lar el gol de l'empat a 3 aplicant aquest criteri.

Gazzaniga (Girona) i Rodrygo (Reial Madrid) en l'acció del gol anul·lat al davanter brasiler

El resum del Reial Madrid-Girona (1-1)