Ronaldo ha abandonat el camp entre llàgrimes
Ronaldo ha abandonat el camp entre llàgrimes
Mundial 2022

Les llàgrimes de Cristiano Ronaldo i el mal perdre de Pepe

El davanter portuguès s'ha trencat només entrar al túnel de vestidors, conscient que s'esfuma el seu somni mundialista

Redacció Esport3Actualitzat

La de Cristiano Ronaldo plorant, accedint al túnel de vestidors, serà una de les imatges del Mundial. El portuguès no ha pogut contenir les llàgrimes un cop consumada la derrota de Portugal contra el Marroc (1-0), en els quarts de final de la Copa del Món.

Aquesta imatge és molt significativa perquè al futbolista se li esfuma la possibilitat de guanyar l'únic títol que li falta. Una copa que anhelava amb totes les forces. Però sembla que ja no hi podrà comptar tenint en compte que té 37 anys i que el pròxim Mundial, el del 2026, queda molt lluny.

Unes llàgrimes que també evidencien la seva impotència després d'haver estat, per segon partit consecutiu, suplent en una cita mundialista. Avui ha sortit al minut 53, però la seva entrada no ha aportat res al combinat portuguès. Això, sumat al seu final d'etapa al Manchester United, diluciden el que pot ser el final de cicle d'un dels futbolistes més destacats de la història recent. El final dependrà d'ell, però sembla que CR7 ja ha entrat en una decadència irreversible.

Pepe també plora

El central portuguès Pepe, vell conegut de la lliga espanyola, ha parlat al final del partit i ha criticat la designació d'un àrbitre argentí per al partit d'avui.

"És inadmissible que un àrbitre argentí ens xiuli després del que va passar ahir, amb Messi queixant-se. Després del que he vist avui, que li donin el títol ja a l'Argentina."

 

El resum del Marroc-Portugal (1-0)

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut