Barça

La fiscalia acusa Messi de defraudar més de quatre milions d'euros per ocultar els ingressos per drets d'imatge durant tres anys

El Ministeri Fiscal ha presentat una querella contra el jugador del Barça Leo Messi i el seu pare, per tres presumptes delictes contra la Hisenda pública. En concret, els presumptes delictes es refereixen a l'impost sobre la renda de les persones físiques dels anys 2007, 2008 i 2009. A Messi i al seu pare els reclamen una mica més de 4 milions d'euros. El futbolista, a través del seu compte de Facebook, ha negat haver comès cap infracció.

Actualitzat
La Fiscalia de Delictes Econòmics de Barcelona ha presentat avui una querella contra el jugador del FC Barcelona Lionel Messi i contra el seu pare, Jorge Horacio Messi, als quals acusa de tres delictes contra la hisenda pública per haver defraudat presumptament més de 4 milions d'euros en les seves declaracions d'IRPF del 2007, 2008 i 2009.

La querella, signada per la fiscal Raquel Amado, ha estat interposada al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà (Baix Llobregat), on té la residència el davanter blaugrana.

Messi nega haver comès cap infracció

En un comunicat a la seva pàgina de Facebook, Messi ha assegurat haver-se "assabentat per la premsa" que la fiscalia s'ha querellat contra ell per evasió d'impostos i ha negat haver defraudat el fisc perquè ha complert amb totes les seves obligacions tributàries.

"És una cosa que ens causa sorpresa, perquè mai no hem comès cap infracció. Sempre hem atès totes les nostres obligacions tributàries seguint els consells dels nostres assessors fiscals, els quals s'encarregaran d'aclarir aquesta situació", ha manifestat Messi.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut