El Barça toca el cel de la Intercontinental
Els jugadors del Barça, fent pinya (@FCBhoquei)
Hoquei Patins

El Barça aixeca la Intercontinental contra el Porto i el Telecable trenca el somni del Palau als penals

Els blaugrana sumen la seva sisena intercontinental després de superar el Porto a la pròrroga, mentre que el Telecable deixa el Palau sense títol als penals

• El Barça ha guanyat la 6a Copa Interncontinental del seu palmàres, després de superar el Porto en un partit que s'ha resolt a la pròroga, després d'acabar amb empat a 3.

• Primera part blaugra: El Barça s'ha situat 0 a 3, amb gols d'Alabart, Sergi Panadero i Pau Bargalló de falta directa. Carlo di Benedetto ha retallat distàncies abans del descans.
  • Reacció del Porto a la represa: El vigent campió d'Europa ha igualat la final, gràcies als gols de Rafa Costa i un d'Hélder Nunes quan faltaven dos minuts.
  • Resposta de campió: En la primera part de la pròrroga, el Barça ha donat un cop d'autoritat, marcant tres gols en cinc minuts. Marc Grau, Xavi Barroso i Pau Bargalló, novament de falta directa, han sentenciat el títol. Els blaugrana s'han revenjat de la derrota a les semifinals de la Champions de la temporada passada.

Desenllaç cruel de la Copa Intercontinental per a un gran Palau

• El Telecable s'avança: Sara Roces ha marcat per les asturianes als tres minuts de joc, en una acció de mala sort per al Palau: una passada de la davantera asturiana ha estat desviada per la defensa catalana cap a la xarxa.
  • L'empat de Florenza dura poc: La golejadora del Palau ha aconseguit empatar el duel (1-1) gràcies a una gran acció personal. Però tres minuts més tard, Núria Almeida feia el 2 a 1 en el refús d'una falta directa xutada per Roces.
  • Catarina trenca de nou l'empat de Florenza: A  14'14" per al final del partit, Florenza ha transformat una falta directa (2-2), després d'una targeta blava d'Almeida, per empatar la final. Com havia succeït a la primera part, l'alegria ha durat poc. En una transció, la portuguesa Ana Catarina ha fet el 3 a 2 amb un gran xut a l'escaire
  • La fe de Casaramona: Amb un Telecable que semblava especular amb l'avantatge, el Palau ha buscat el gol fins que l'ha trobat Ana Casaramona quan faltaven 4'14". La jugadora osonenca ha aconseguit marcar l'empat a 3 després de tres refusos de la portera Fernanda Hidalgo.
  • La pròrroga, sense gols: La pròrroga ha acabat sense gols, malgrat una bona ocasió per cada equip: de Blackman, pel Palau, i de Piquero, pel Telecable, en l'últim minut del temps afegit.
  • Una tanda fatídica (2-1): Malgrat que Aina Florenza ha marcat el segon llançament del Palau, el Telecable ha sentenciat en els dos últims llançaments, transormats per Almeida i Catarina.