El Joventut sap patir per superar el Wolves a la pròrroga (107-98)
bàsquet

El Joventut pateix però aconsegueix la segona victòria a l'Eurocopa contra el Wolves (107-98)

Tomic força la pròrroga gràcies a dos tirs lliures als últims tres segons i la Penya es fa gran a l'últim tram de partit

La Penya suma la seva segona victòria a l'Eurocup davant els Wolves de Vílnius (107-98). La victòria ha arribat a la pròrroga, després d'empatar a 88 al final dels 40 minuts. Els seguidors del Joventut estan patint força aquest any a l'Eurocup. Van debutar a l'Olímpic perdent de només un punt i els altres dos partits que han jugat s'han decidit a la pròrroga.

• El partit ha començat amb els dos equips molt desencertats des de la mitjana distància. Però els lituans han millorat els percentatges, mentre que el Joventut ha seguit estancat en atac i amb dubtes en defensa.
  • Quan millor estava jugant la Penya sota la direcció de Pau Ribas, en el conjunt bàltic ha aparegut la figura de Rasheed Sulaimon, exjugador del Casademont Saragossa, per dinamitar el partit a base de triples llunyans (36-43).
  • Després d'un temps mort de Carles Duran, el Joventut Badalona ha reaccionat, i de veritat. Parcial de 8-3 per finalitzar el tercer quart amb Brodziansky anotant dos triples consecutius (60-61, min. 29).
  • Malgrat voler sentenciar el partit i anar vuit punts al davant (77-69, min. 35), la Penya ha vist com el Wolves s'acostava de nou gràcies al tir exterior de Sulaimon (79-76, min. 36). Els lituans s'han posat per davant, però dos tirs lliures de Tomic a tres segons del final han forçat la pròrroga (88-88, min. 40).
  • En el temps extra, el Joventut ha estat superior amb l'encert de Pau Ribas i Pep Busquets.