Barça

Els advocats de Messi intenten evitar el judici amb un acord que comportaria que l'argentí pagués entre 6 i 9 milions

Els advocats de Leo Messi intenten evitar el judici per presumpte frau fiscal. Aquest divendres hi va haver reunió amb la fiscalia per acostar posicions. Això no evitaria, però, una primera compareixença del jugador argentí i el seu pare el 17 de setembre al jutjat de Gavà. Hisenda li reclama la declaració dels drets d'imatge dels anys 2007 al 2009, en què va deixar de tributar uns 4 milions d'euros. L'acord judicial podria comportar que Messi pagués entre 6 i 9 milions d'euros, segons fonts judicials.

Actualitzat
Els advocats de Leo Messi intenten evitar el judici per presumpte frau fiscal. Aquest divendres hi va haver reunió amb la fiscalia per acostar posicions. Això no evitaria, però, una primera compareixença del jugador argentí i el seu pare el 17 de setembre al jutjat de Gavà. Hisenda li reclama la declaració dels drets d'imatge dels anys 2007 al 2009, en què va deixar de tributar uns 4 milions d'euros. L'acord judicial podria comportar que Messi pagués entre 6 i 9 milions d'euros, segons fonts judicials.

Aquesta pròxima nit el jugador torna a disputar amistosos benèfics. A Chicago, l'argentí jugarà amb Mascherano i Song, entre altres. Fabio Capello serà en una de les banquetes; l'italià va expulsar la família de Leo d'una banqueta a l'amistós de Lima, cosa que va propiciar l'empipament del blaugrana i la cancel·lació de l'amistós de Los Angeles.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut