Hoquei Patins

El Noia i el Reus, eliminats de Lliga Europea

El Noia acaricia la victòria contra el Barcelos (5-5), mentre que el Reus es veu superat per un sòlid Oliveirense (1-5)

Joan FerranActualitzat

Les opcions del Noia i el Reus passaven per guanyar els seus partits en la jornada d'aquest dissabte, amb l'objectiu de ser un dels millors segons de grup. Però tots dos hauran de tornar cap a casa. El Reus s'enfrontava a l'Oliveirense, en la repetició de la final de la temporada 16-17. Ha començat bé l'equip de Jordi Garcia, amb un gol inicial de Joan Salvat. De mica en mica, l'Oliveirense ha anat imposant el seu joc i dos gols dels argentins Ferruccio i Lucas Martínez han capgirat el marcador abans del descans (1-2). La segona part no ha tingut història. L'Oliveirense ha imposat el seu potencial, deixant sense cap opció al Reus i endur-se el triomf per un clar 1 a 5. L'Oliveirense i l'Sporting es jugaran demà la primera plaça del grup B.

El Noia, adéu amb el cap ben alt

El Noia ha tingut la victòria ben a prop en el seu duel contra el Barcelos (5-5). Els de Sant Sadurní hi han posat el joc i els portuguesos, la seva contundència ofensiva. El Noia ha edificat la seva actuació amb una gran primera part. Jordi Ferrer ha obert la llauna al minut 5 i malgrat que els portuguesos han empatat de forma immediata, el Noia ha marxat al descans amb un 3 a 1 al seu favor, amb dianes de Xavi Costa i Manrubia.

A la segona part, el Barcelos ha fet valer les seves individualitats per capgirar el marcador. Del 3 a 1, s'ha passat al 3 a 4. El Noia ha sabut patir i, de nou, les aparicions de Manrubia han permès somiar als de Ferran López. Xavi Costa rematava una assistència seva per empatar el duel (4-4) i, a quatre minuts per al final, transformava una falta directa per tornar l'avantatge amb el 5 a 4. Una acció personal de Miguel Rocha, quan faltaven dos minuts, ha tornat a igualar en el marcador per establir el 5 a 5 definitiu. El Porto i el Barcelos se'nfrontaran demà pel liderat del grup A.

El Barça, l'última esperança

L'únic equip català que pot aspirar a la final a quatre és el Barça, que jugarà aquest diumenge contra el Benfica (20.55) en directe per Esport3. Els blaugrana estan obligats a guanyar, despré de cedir un empat contra el Liceo en la primera jornada.