Hoquei Patins

El Noia Freixenet, sense premi contra el Porto

El gran partit de Pol Manrubia, autor de tres gols, i de Xus Fernández, sota pals, insuficients per aturar el potencial dels portuguesos

Joan FerranActualitzat

El Porto, líder de la Lliga portuguesa, no era la millor parella de ball per obrir la primera fase de la Lliga Europea d'hoquei patins. Però el Noia ha tingut un inici immillorable: s'ha situat 0-3 en el marcador, amb dos grans gols d'un omnipresent Pol Manrubia i un altre de Xavi Costa, de penal. Segons després, el Porto ha fet l'1 a 3, obra del català Xavi Barroso, que ha assistit Di Benedetto perquè el marcador al descans fos de 2 a 3. Imatge convincent de l'equip de Ferran López, en què també ha brillat Xus Fernández a la porteria.

La segona part ha començat amb un guió similar. Manrubia, de falta directa, ha establert el 2 a 4. Però això ha despertat tot el potencial del Porto, que en tres minuts ha capgirat el duel (5-4). Amb el marcador a favor, l'equip de Guillem Cabestany ha controlat el ritme de partit i el Noia s'ha quedat sense opcions. Alves, en dues ocasions, Mena i, de nou, Barroso i Di Benedetto, han marcat pels portuguesos.