Atletisme

El kenià Lagat s'imposa als 1.500 m a Osaka en una prova decebedora per a la delegació espanyola

L'atleta d'origen kenià Bernard Lagat ha guanyat el seu primer campionat del món de 1.500 metres als Mundials d'Osaka, en una jornada en què l'actuació espanyola en aquesta prova ha estat decebedora. Lagat, nacionalitzat nord-americà, ha superat l'alteta de Bahrain Rashit Ramzi (d'origen marroquí) i el kenià Shedrack Korir. Pel que fa als atletes espanyols, Arturo Casado ha acabat setè, Sergio Gallardo ha estat dotzè i Juan Carlos Higuero, tretzè i penúltim.

Actualitzat

L'hispanoequatorià Jackson Quiñónez s'ha classificat per a les semifinals dels 110 metres tanques, darrere del plusmarquista mundial, el xinès Xiang Liu. Als 1.500 femenins, Iris Fuentes-Pila i Dolores Checa s'han classificat per a les semifinals. A la prova de javalina, Mercedes Chilla ha quedat fora de la final, i Carlota Castrejana ha quedat fora de la final de triple salt.

Als 50 quilòmetres, la participació de la delegació espanyola la formen el català García Bragado, Mikel Odriozola i Santi Pérez. El seleccionador català, Josep Marín, ha dit al "Força esports" de Catalunya Ràdio que García Bragado té opcions d'aconseguir un bon resultat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut