Atletisme

Rosa Morató acaba vuitena en la final dels 3.000 m obstacles als Mundials d'Osaka

L'atleta catalana Rosa Morató ha aconseguit la vuitena posició en la final dels 3.000 metres obstacles, corresponent als Mundials d'atletisme d'Osaka. La prova l'ha guanyat la russa Iekaterina Volkova. En les semifinals de 1.500, s'han classificat Arturo Casado i Sergio Gallardo. A més, finalment, Juan Carlos Higuero ha estat requalificat pel jurat d'apel·lació per a la final dels 1.500. La delegació espanyola s'havia queixat que Higuero havia estat obstruït en l'arribada a la meta de la primera semifinal.

Actualitzat

La jornada de matinada ha estat negativa per a la delegació espanyola. Conxa Montaner, amb un salt de 6,55, ha quedat fora de la final de llargada femenina. També ha obtingut un pobre registre Javier Bermejo, eliminat amb 2,14 en el salt d'altura.

A la jornada de dimarts destaca la presència del lloretenc Josep Lluís Blanco a la final dels 3.000 obstacles. A la final també hi serà l'aragonès Eliseo Martín. A la final de disc hi haurà un espanyol, Mario Pestano, i a la dels 800 llisos hi haurà Maite Martínez. Per la seva part, Berta Castells buscarà una plaça a la final de llançament de martell.

 

 

Anar al contingut