Ondrej Kudela, de l'Slavia de Praga, s'enfronta a Glen Kamara, dels Rangers (Reuters)
Futbol

Deu partits de sanció a Kúdela per comportament racista

El Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha acordat sancionar amb deu partits de suspensió el jugador de l'Slavia de Praga Ondrej Kúdela per anomenar "mico" el jugador del Glasgow Rangers Glen Kamara, que ha estat sancionat amb tres partits per agressió

Redacció Esport3Actualitzat

En el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa entre el Rangers i l'Slavia, jugat el 18 de març del 2021, Ondrej Kúdela suposadament va dirigir insults racistes a Kamara mentre es tapava la boca. Això va originar una baralla sobre el terreny de joc. L'Slavia de Praga va emetre un comunicat en el qual assenyalava que Kudela havia insultat Kamara, però va rebutjar que fossin insults racistes.

La UEFA ha suspès Kúdela durant els pròxims deu partits per comportament racista, que inclou la suspensió provisional d'un partit complerta pel jugador durant el partit d'anada de quarts de final contra l'Arsenal el 8 d'abril del 2021. A més, suspèn Kamara "per tres partits de competició de clubs de la UEFA per agredir un altre jugador".

 

 

Anar al contingut