James, en un gest de frustració.
James, pendent del seu futur (Reuters)
NBA

Bomba a l'NBA: La continuïtat de LeBron James la podria decidir el seu fill

Tot i deixar en suspens el seu futur als Lakers, James podria continuar a Los Angeles si la franquícia drafteja el seu fill Bronny i poden compartir vestidor

Quan es retirarà LeBron James? Podria ser la pregunta del milió per al qui és el màxim anotador històric de l'NBA. Té 39 anys i suma 21 temporades a la millor lliga del món. Ja va deixar entreveure la seva retirada el curs passat i, després de caure eliminats als play-offs contra els Denver Nuggets (4-1), James ha estat enigmàtic quan se li ha preguntat si seria el seu últim partit vestit de groc: "No ho contestaré, gràcies. Sincerament, estaré amb la meva família."

 

 

La clau: el fill i els diners?

James no ha amagat mai que li agradaria jugar amb el seu fill, Bornny James, que juga als USC Trojans, de la lliga universitària, i que fa unes setmanes es ve declarar elegible per al draft. Sembla que els Lakers estarien estudiant la possibilitat de draftejar-lo si aquest fet garanteix la continuïtat de LeBron. Pare i fill amb la mateixa samarreta, una fita històrica mai vista a l'NBA. James té una opció per continuar una temporada més a canvi de 51 milions d'euros, però, per acabar-lo de convèncer, alguns mitjans asseguren que la franquícia estaria disposada a oferir-li un contracte de 164 milions de dòlars per tres temporades. Una xifra gairebé impensable per a un jugador de gairebé 40 anys, i que es calcula que ha guanyat gairebé 500 milions de dòlars només en contractes. De moment, LeBron assegura que vol estar amb la família i centrar-se a preparar els Jocs Olímpics de París.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut