Bronny James intenta controlar la pilota en un partit de les fases finals de l'NCAA (Reuters)
Bàsquet

Bronny James, fill de LeBron, es declara elegible per al pròxim draft

LeBron ha declarat en més d'una ocasió que la seva il·lusió abans de retirar-se és poder jugar amb el seu fill gran

Redacció Esport3Actualitzat

LeBron James, el màxim anotador històric de l'NBA, ha manifestat en més d'una ocasió que l'únic somni que li queda per acomplir abans de retirar-se és poder jugar amb el seu fill gran. El somni és a prop des que aquest divendres, Bronny James ha anunciat que es declara elegible per al pròxim draft de l'NBA, tot i que no descarta continuar un any més a la Lliga Universitària (NCAA).

Bronny, de 19 anys i acabant el seu primer any al bàsquet universitari, ho ha explicat al seu compte d'Instagram: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bronny

"He tingut un any amb alts i baixos i tot això m'ha fet créixer com a home, com a estudiant i com a esportista (...) He pres la decisió d'entrar al draft de l'NBA mantenint la meva elegibilitat a la universitat i també entraré al portal de transferències de l'NCAA"

Després de destacar en la seva època d'institut, Bronny James va patir una aturada cardíaca l'estiu passat, fet que va fer témer pel seu futur com a esportista d'elit i finalment només va endarrerir el seu debut al bàsquet universitari fins al desembre, de la mà de la USC. Des d'aleshores, ha jugat una mitjana de 19,4 minuts per partit, anotant 4,8 punts, capturant 2,8 rebots i repartint 2,1 assistències per partit.   

Mentrestant, el seu pare continua, als seus 39 anys, batent registres en la seva 21a etapa a l'NBA, tot esperant l'arribada del "petit" Bronny. 


 

Anar al contingut