Belmonte ha nedat l'últim relleu de l'equip espanyol de 4x200 lliures (EFE)
Natació

Belmonte es penja la plata amb el relleu espanyol del 4x200 lliures als Europeus de Londres

L'equip espanyol, format per Belmonte, Melani Costa, Patricia Castro i Fátima Gallardo, ha fet un temps de 7 minuts, 53 segons i 28 centèsimes, i només s'ha vist superat per Hongria, que s'ha penjat la medalla d'or liderat per Katinka Hosszu

Actualitzat

Mireia Belmonte ha guanyat la medalla de plata amb l'equip espanyol de relleus 4x200 metres lliures als Europeus de natació de Londres. L'equip espanyol, format per Belmonte, Melani Costa, Patricia Castro i Fátima Gallardo, ha fet un temps de 7 minuts, 53 segons i 28 centèsimes, i només s'ha vist superat per Hongria, que s'ha penjat la medalla d'or liderat per Katinka Hosszu. El podi final l'ha completat Holanda.

D'altra banda, les també catalanes Jessica Vall i Judit Ignacio s'han classificat per a les finals dels 200 metres braça i els 100 papallona, respectivament. Jessica Vall ha passat amb el cinquè millor temps després de ser segona a la seva semifinal, mentre que Judit Ignacio s'ha classificat amb el vuitè millor temps després de ser quarta a la seva semifinal amb nou rècord d'Espanya de la distància.

Anar al contingut