Any nou amb pocs canvis en el temps

Encetem el 2015 amb un dia d'hivern fred, però assolellat en general, amb una mica de vent i amb més presència de les boires, tot plegat a causa d'un potent anticicló.

Néstor GómezActualitzat

Els primers dies de l' any seran força tranquils, amb el centre d'altes pressions que anirà movent-se des del centre d'Europa cap a la seva llar habitual, a les Açores.

Dijous, no hi haurà novetats en l'estat del cel. El domini del sol serà aclaparador, només amb el matís de les boires o boirines que es veuran a les fondalades d'interior, sobretot al sud de Lleida. Quedarà una mica de vent de nord amb alguns cops moderats al Pirineu i a l'entorn del cap de Creus.

L'ambient serà fred o molt fred a primeres hores, amb glaçades moderades o fortes. Ajudarà el fet que el vent anirà més de baixa en general. Durant les hores centrals del dia, les temperatures poden recuperar-se una mica, de manera més clara al Pirineu.

I per divendres...

L'anticicló es retira una mica més cap a les Açores, i això permetrà el pas de fronts atlàntics cap a França, però a casa nostra continuarem amb un temps tranquil, assolellat o emboirat i amb temperatures més altes.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut