Quin llamp!!

Actualitzat

Tarda de tempesta a Banyoles, amb tro inclòs, Sílvia Puig

Aquesta notícia s'ha d'escoltar, ja es veu en el salt que fan les dues persones que caminen per la ribera de l'estany, l'explicació, per qui no hagi sentit el so amb les imatges, és el tro que els fa un bon ensurt.

Aquesta ha tornar a ser una tarda típica del mes de maig, típica de primavera, amb la bona notícia que avui també hi ha hagut ruixats a les Terres de l'Ebre.

Així es veia arribar la nuvolada des de Deltebre. A Mas de Barberans hi han caigut 19 mm fins a les les set del vespre.

A la Riba, a l'Alt Camp, hi han caigut 13 litres per metre quadrat, però en poca estona s'han pogut veure imatges com la de les cascades de les escales del carrer Costa Alta.

A Porqueres, al Pla de l'Estany, també han tingut un ensurt, que la tronada ha coincidit amb el primer dia de Festa Major.

Un dels llocs on la tempesta ha descarregat amb força ha estat el Vallès, així plovia aquesta tarda a Sabadell.

No a tot arreu hi ha plogut, com passa sovint els dies de maig, cada dia plou a un indret diferent, això està fent reverdir la natura i fer-la florir amb força. Aquestes imatges no són de neu, però amb tota seguretat les persones que tenen alguna al·lèrgia les miraran amb prudència.

Les tronades i les pluges de tarda poden provocar un ensurt, però sovint ofereixen espectacles acolorits un cop passa la tamborinada.

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut