Barça

Víctor Valdés penja un vídeo on agraeix les mostres de suport rebudes i explica que ja pensa en la recuperació

Víctor Valdés ha penjat un vídeo en el seu canal de YouTube on explica, des de l'habitació de l'hospital a Alemanya, que l'operació al genoll ha anat bé. El porter blaugrana també agraeix les mostres de suport que ha rebut des que es va lesionar en el partit amb el Celta de Vigo al Camp Nou i ha deixat clar que un cop passat "el primer tram de l'operació" està il·lusionat per afrontar la recuperació.

Actualitzat

Víctor Valdés ha penjat un vídeo en el seu canal de YouTube on explica, des de l'habitació de l'hospital a Alemanya, que l'operació al genoll ha anat bé. El porter blaugrana també agraeix les mostres de suport que ha rebut des que es va lesionar en el partit amb el Celta de Vigo al Camp Nou i ha deixat clar que un cop passat "el primer tram de l'operació" està il·lusionat per afrontar la recuperació

Valdés va ser operat amb èxit a Alemanya aquest dilluns del trencament al lligament encreuat anterior amb una sutura al menisc intern del genoll dret. La baixa prevista del porter blaugrana és de set mesos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut