Barcelona

Veïns del carrer Dos de Maig encara pateixen talls de llum pel mal funcionament d'un generador

Sis dies després de l'avaria a la subestació de Collblanc encara hi ha ciutadans de Barcelona que viuen més temps a les fosques que amb llum. Aquesta és la situació d'una dotzena de finques al voltant del carrer Dos de Maig. En principi tenen un generador que ha de garantir el subministrament, però els veïns denuncien que no funciona correctament.

Actualitzat
Cases, pisos i negocis que no van començar a recuperar la llum fins dijous pateixen talls continuats en el subministrament. Els ciutadans, indignats, han sortit al carrer per reclamar una solució.

Demanen que Fecsa-Endesa els canviï el generador per un que funcioni bé, com els que abasteixen altres veïns de la zona, sense més problemes que la fressa i la pudor de gasoil.

Aquesta són els principals problemes dels altres barris: la mala olor i el soroll. Els generadors gasten fins a 100 litres l'hora, més de 2.000 cada jornada, i això obliga a reomplir-los dos cops al dia. Ara s'intenta buscar-hi solucions. De moment, només els generadors de l'exèrcit estan custodiats, i s'escapen així de les parades intermitents que pateixen altres generadors i del debat sobre si el problema és el subministrament de gasoil, les avaries o el vandalisme.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut