El Tibidabo inaugura temporada i estrenarà atracció de caiguda lliure a la primavera
El Tibidabo inaugura temporada i estrenarà atracció de caiguda lliure a la primavera

Una nova atracció de caiguda lliure del Tibidabo permetrà veure Barcelona en 360º

El parc d'atraccions torna a obrir aquest dissabte amb l'objectiu d'arribar als 700.000 visitants aquesta temporada

RedaccióActualitzat

El Tibidabo, que torna a obrir portes dissabte, estrenarà aquesta primavera una atracció de caiguda lliure de 52 metres d'alçada. 

És la primera atracció de caiguda lliure per a adults que té el parc. Amb una capacitat per a 24 persones, elevarà els visitants a 500 metres sobre el nivell del mar. Des d'allà, tindran una visió de 360 graus de Barcelona gràcies al seu disseny circular. 

Actualment, l'atracció es troba en fase d'instal·lació i es preveu inaugurar-la els pròxims mesos. Les obres han tingut un cost de 2,4 milions d'euros.

A ferris wheel at Tibidabo amusement park offers views of Barcelona and the sea
Des del parc, es pot veure tot Barcelona i el mar (Tibidabo)

Mentre esperen la nova atracció, el parc obre la nova temporada dissabte, amb l'objectiu d'arribar als 700.000 visitants, amb altres novetats. Una nova proposta de Sala Lego, el CreaTibi, un nou espai dirigit al foment de les vocacions científiques. La decoració està inspirada en l'arribada de la dona a la lluna i la programació.


Novetats al parc

Les plantes canvien de nom. A partir d'ara es diran, de dalt a baix, Àrea Panoràmica, Somnis, 666, Xerinola i Aventures.

La planta 666 és la que experimentarà més canvis: l'hotel tindrà nom nou, Hotel 666, amb noves propostes terrorífiques, i s'obre l'espai 666, on els visitants podran conèixer i fer-se fotos amb els personatges de l'hotel.

El parc presenta en aquesta nova temporada els nous miradors, que van ser reformats l'any anterior. El de l'Àrea Panoràmica, situada al punt més alt de la muntanya i amb les millors vistes de Barcelona, el Mirador Somnis, amb una exposició d'imatges estereoscòpiques, el format 3D emprat al segle XIX, i el nou Mirador 666, ubicat al costat de l'Espai 666, acompanyarà la proposta de terror d'aquesta emblemàtica planta del parc.

Aquesta nova temporada, el Tibidabo també renova l'oferta d'espectacles, amb propostes per a tots els públics, i impulsa noves iniciatives solidàries com la campanya "Gotes pel món", realitzada en col·laboració amb el projecte educatiu "Tu també pots", que convidarà les escoles a presentar accions pensades per millorar el món.

El parc va tancar el 2023 amb 681.000 visitants, un 10% més que el 2022, i espera acollir més de 700.000 persones durant aquest any. També preveu arribar als 900.000 viatgers de la Cuca de Llum, davant dels 806.000 registrats la temporada passada.

 

Anar al contingut