Un amic del jugador havia alertat a les xarxes que no l'havia vist més des de la matinada de dilluns a dimarts (Europa Press)

Troben mort a la sala Apolo el jugador de rugbi Liam Hampson, desaparegut fa dos dies

Els Mossos creuen que la mort ha estat accidental i que el jugador australià hauria caigut d'una altura de 10 metres

Redacció/ACNActualitzat

Actualització de la notícia: L'accident mortal a la sala Apolo va ser al pati de ventilació


Treballadors de la sala Apolo de Barcelona han localitzat aquest dimecres al migdia el cos sense vida del jugador australià de rugbi Liam Hampson, de 24 anys, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

La policia catalana tracta el fet com una mort accidental, després que el jugador caigués d'una alçada de 10 metres a un pati interior.

La sala Apolo ha emès un comunicat aquest dijous en què lamenta "l'imprevisible accident" i es posa a disposició de la policia:


Un altre jugador, A. J. Brimpson, havia alertat hores abans a través del seu compte d'Instagram que no veia el company des de feia almenys 39 hores. L'últim lloc on havien estat junts era, precisament, la sala Apolo.

En el missatge, Brimpson feia una captura de pantalla on exposava: "Ha desaparegut a Barcelona Liam Hampson, d'Austràlia, vist per última vegada a la Sala Apolo. Va marxar a dos quarts de cinc de la matinada del dia 18 i portava la roba de la foto".

I afegia: "Ningú no l'ha vist en 24 hores. Anava amb un grup i no és normal. Qualsevol informació serà molt benvinguda."

A la publicació també remarcava: "Ja sé que és força improbable, però espero que algú pugui tenir informació sobre en Liam, que fa 30 hores que ha desaparegut a Barcelona."

"Si us plau, no m'envieu missatges tret que tingueu ajuda o informació. Estem ocupats intentant enviar missatges als familiars", afegia.

Els dos jugadors estaven passant unes vacances a Europa, amb altres companys de la lliga australiana de rugbi. 

Hampson havia fitxat pels Redcliffe Dolphins aquest any, amb seu a Queensland, Austràlia. Abans, havia estat tres temporades amb els Tweed Seagulls.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraOci nocturn
Anar al contingut