Tanca Imaginarium i la xarxa s'omple de missatges de nostàlgia

L'empresa de joguines, nascuda a Saragossa, acomiadarà 119 treballadors i només deixarà dues botigues: a Saragossa i a Màlaga

Actualitzat

Les botigues d'Imaginarium van començar fa 28 anys i, a més de tenir joguines originals, des del començament es van conèixer per les dues portes d'accés: una per a grans i una per a petits. Tot i la nostàlgia de molts, els números no surten i l'empresa tanca.

Imaginarium ha comunicat que deixa al carrer 119 treballadors dels 144 que té i només mantindrà obertes les botigues de Saragossa i Màlaga.

La Covid no hi ha ajudat, però el negoci tenia problemes greus des del 2017, amb un deute que supera els vint milions d'euros.

Com a pares o com a fills, Imaginarium deixa molts records i les xarxes han recollit el final de la botiga, amb tristesa. Molts missatges s'han il·lustrat amb la foto d'un aparador de Cadis, amb un cartell de comiat per als clients.

 

 

 

 

L'empresa també s'ha acomiadat dels clients, al mateix temps que assegura que vol continuar amb les vendes per internet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imaginarium (@imaginarium)

 

La primera botiga d'Imaginarium va obrir a Saragossa al novembre de 1992, i molt poc després va arribar a Barcelona i Madrid. L'èxit es va exportar a diversos països d'Europa, Àsia i Amèrica del Sud i també va intentar l'aventura del mercat de valors.

De les 43 botigues que tenia a Espanya en tanca 41, incloses les 4 de Catalunya: a l'estació de Sants de Barcelona, al Baricentro de Barberà del Vallès, al centre comercial de Sant Cugat del Vallès i al Mataró Parc de la capital del Maresme.

Anar al contingut