Barcelona

Puig atribueix l'èxit de Plataforma per Catalunya a la "poca valentia" dels grans partits amb la immigració

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que els bons resultats obtinguts per Plataforma per Catalunya a diversos municipis vénen de la "poca valentia" dels grans partits a abordar el debat de la immigració. Segons Puig, "al voltant de la immigració no hem tingut una sinceritat, una valentia o prou debat en els grans partits tradicionals". I aquí és, ha afegit, "on hi ha un gran repte".

Actualitzat
En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller d'Interior, Felip Puig, també ha reiterat que el seu departament ha prohibit la manifestació convocada dissabte per Plataforma per Catalunya en contra de la construcció d'una mesquita al polígon de Torremirona, a Salt, perquè atempta contra la cohesió social i la seguretat.

Puig ha comentat que "la manifestació atempta contra la cohesió i contra la seguretat i val més prevenir que no haver d'intervenir després per evitar aldarulls".

L'ajuntament de Salt, al Gironès, va aprovar aquest dimecres una moratòria d'un any perquè no s'obrin nous centres de culte en aquest polígon de Torremirona. El líder de PxC, Josep Anglada, va visitar el municipi coincidint amb la celebració del ple extraordinari que va tirar endavant la moratòria i va ser rebut amb una escridassada. Anglada es va haver de refugiar al consistori.
Anar al contingut