Nintendo comença a treballar en una pel·lícula de la saga "The Legend of Zelda"
Nintendo comença a treballar en una pel·lícula de la saga "The Legend of Zelda" (Nintendo)

Nintendo anuncia una nova pel·lícula: "The Legend of Zelda" arribarà a la gran pantalla

Shigeru Miyamoto i Avi Arad seran els productors de la pel·lícula d'acció real d'una de les sagues més famoses de la companyia japonesa

Una de les franquícies més exitoses de la història dels videojocs farà el salt al cinema. Nintendo ha anunciat aquest dimecres que ja ha començat a treballar en una pel·lícula d'acció real de la franquícia "The Legend of Zelda".

L'empresa japonesa ha confirmat, en un comunicat, que el film estarà produït per Shigeru Miyamoto, dissenyador i productor de videojocs i creador de sagues com Super Mario, Donkey Kong o el mateix Zelda, i Avi Arad, productor de cintes com "Iron Man", "Uncharted" o "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

La companyia ha informat que la pel·lícula estarà produïda conjuntament amb Arad Productions i dirigida per Wes Ball, director estatunidenc responsable de títols com "The Maze Runner" i les seves seqüeles.

El film estarà cofinançat per Nintendo i Sony, tot i que la primera estarà a càrrec de més del 50% del finançament i la segona farà la distribució.

L'anunci arriba després de l'estrena aquest any de la pel·lícula de "Super Mario Bros", tot un èxit en taquilla que ha recaptat més de 1.000 milions de dòlars a tot el món i que ha ajudat també a disparar les vendes de la franquícia, un moviment que Nintendo buscaria repetir amb "The Legend of Zelda".


Les accions de Nintendo pugen un 6%

Aquest dimecres, després de l'anunci de la seva nova pel·lícula, les accions de Nintendo han pujat un 6,09% a la borsa de Tòquio.

La companyia japonesa va anunciar aquest dimarts els seus resultats de l'abril-setembre, on va ampliar els seus beneficis nets un 17,7%, 271.298 milions de iens (1.685 milions d'euros).

Un dels motors d'aquesta pujada ha estat precisament el llançament al maig del videojoc "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom", del que han venut 19,5 milions de còpies fins al moment.

ARXIVAT A:
Videojocs
Anar al contingut