L'actor es va fer famós per interpretar el personatge de Chandler a "Friends" (EPTV/Armando Gallo)

Mor l'actor Matthew Perry, el Chandler de "Friends", als 54 anys

L'han trobat inconscient al jacuzzi de casa seva, a Los Angeles, i no l'han pogut reanimar

Virgínia Arqué NuenoActualitzat

L'actor nord-americà Matthew Perry, conegut internacionalment per interpretar el personatge Chandler Bing de la sèrie "Friends", ha mort als 54 anys al seu domicili de Los Angeles.

Els serveis d'emergència l'han trobat inconscient al jacuzzi de casa seva i no l'han pogut reanimar. La policia, que no ha trobat signes de violència, investiga la causa de la mort.

 

Perry tenia problemes amb les drogues i l'alcohol i havia explicat públicament que feia anys que lluitava contra aquestes addiccions, especialment a les seves memòries, titulades "Friends, lovers and the big terrible thing". Segons alguns mitjans nord-americans, però, no s'haurien trobat drogues al seu voltant. 

L'última imatge que l'actor va penjar al seu Instagram personal, fa una setmana, estava, justament, al jacuzzi de la seva terrassa, de nit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

L'actor s'havia fet famós per interpretar el sarcàstic i divertit Chandler a "Friends", una sèrie que es va estrenar l'any 1994 i que va durar deu temporades, amb un total de més de 230 episodis emesos. Allà compartia protagonisme amb els seus amics Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer.

El compte d'Instagram de l'actor s'ha omplert de missatges de comiat i gifs i mems de diversos moments del seu personatge a la sèrie.

Perry també va protagonitzar pel·lícules com "The Ron Clark story", "17 again", "Fools rush in" o "The whole nine yards", on compartia pantalles amb Bruce Willis.


"El món et trobarà a faltar"

Els seus companys de repartiment durant més d'una dècada i altres col·legues de professió li han dedicat paraules d'homenatge a les xarxes socials.

Maggie Wheeler, que feia el paper de Janice, la primera nòvia de Chandler, a "Friends" l'ha acomiadat amb un "El món et trobarà a faltar" i recordant "l'alegria" que havia portat al seu voltant en la seva "curta vida". També han recordat com els feia riure actrius secundàries a la sèrie com Paget Brewster, la Kathy a la ficció, o Selma Blair, la Wendy, que ha reconegut, al seu perfil d'Instagram, que tots tenien "el cor trencat" per la seva pèrdua.

 

 

La cadena Warner Bros ha fet públic un missatge de condol a la família, amics i fans i també han publicat un comiat al compte d'Instagram de la sèrie:

 

Entre els nombrosos missatges de condol destaca també el del primer ministre canadenc, Justin Trudeau, que ha recordat l'època en què l'actor i ell eren companys de classe i de jocs a l'escola, durant la seva infantesa:


Fa tres anys, l'actor va anunciar la retrobada de l'equip, que va gravar un capítol en què els protagonistes de la sèrie es reunien. La gravació es va fer el març del 2021 i "Friends: The reunion", el programa especial on el Chandler, la Rachel, la Monica, la Phoebe, el Joey i el Ross es retrobaven, 20 anys després, es va estrenar al maig per HBO Max.
 

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut