friends
Els protagonistes de "Friends"

Matthew Perry anuncia que la retrobada de "Friends" es rodarà el març del 2021

La gravació del capítol en què s'han de reunir els protagonistes de la sèrie s'havia ajornat a causa de la pandèmia de la Covid

Actualitzat

L'actor Matthew Perry ha confirmat via Twitter que finalment sí que es rodarà el capítol de retrobament de tots els protagonistes de la sèrie "Friends" i que es farà a principis de març del 2021.

 

La pandèmia i el confinament havien retardat diversos cops aquest projecte i ja semblava que HBO llançava la tovallola, però ara ja hi ha nova data fixada. Serà just un any després del que estava previst inicialment.

Tots els actors de la sèrie han confirmat la seva presència, a raó d'entre 3 i 4 milions de dòlars cadascun. Hi seran, doncs, a més de Perry (que interpretava el paper de Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Matt LeBlanc (Joey), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe) i David Schwimmer (Ross).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 

Recordem que "Friends" va acabar en la desena temporada, l'any 2004, després d'endur-se 62 Emmys, de manera que l'any vinent en farà 27 de la seva estrena.

 

També reunió dels Banks de la sèrie "El príncipe de Bel Air"

HBO Max també ha anunciat en les últimes hores un programa especial d'una altra mítica sèrie de televisió dels anys 90. Es tracta d'"El príncipe de Bel Air", protagonitzada per Will Smith, que es va emetre entre 1990 i 1996. Ara es podrà veure un capítol especial per celebrar el 30è aniversari i en què es reuneix tots els protagonistes de la família Banks. La cita, el 19 de novembre. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

ARXIVAT A:
TelevisióSèries
Anar al contingut