El retorn de "Friends" ja té data i primeres imatges
Una de les imatges promocionals de la sèrie "Friends" d'ara fa 20 anys

El retorn de "Friends" ja té data i primeres imatges

HBO Max anuncia que el programa especial amb el repartiment de la sèrie s'emetrà el 27 de maig i llança un primer "teaser"

RedaccióActualitzat

Chandler, Rachel, Monica, Phoebe, Joey i Ross tornen el 27 de maig. HBO ha posat data a un dels retorns més esperats de la televisió: "Friends: The reunion". Més d'un any després del previst, els amics estrenaran aquest programa especial sobre la sèrie.

HBO ha explicat que el capítol es podrà veure a HBO Max als Estats Units. La cadena ja ha difós un "teaser" per fer salivar els fans:

A les imatges es veu els sis protagonistes de la sèrie caminar pels estudis de la Warner Bros, on s'ha rodat el programa.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer participaran en el programa especial, que a més inclourà la visita de convidats com Lady Gaga, Malala Yousafzai, David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Tom Selleck i Reese Witherspoon, entre d'altres.

Els mateixos actors han celebrat la data d'estrena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

 

 

 

Diversos mitjans nord-americans asseguren que cada un dels actors ha cobrat entre 2,5 i 3 milions de dòlars per participar en aquesta reunió.

Un any aturat per la pandèmia

El retrobament de "Friends" feia anys que s'esperava, des que la sèrie va acabar el 2004. La pandèmia de la Covid-19, però, ha fet esperar encara una mica més. S'havia d'estrenar l'any passat, però els actors no s'han pogut reunir per les mesures de seguretat.

Això sí, no serà una temporada més, ni tan sols un capítol. El que es podrà veure és un programa especial de record amb entrevistes amb el repartiment.

La comèdia, que es va estrenar el 22 de setembre de 1994, va tancar després de deu temporades d'èxits i 236 episodis en antena. Tot i que ja té una edat, "Friends" continua captivant públic. L'any 2020, "Friends" s'emetia a Netflix amb èxit, però Warner no va dubtar a desemborsar, l'estiu passat, més de 400 milions de dòlars per recuperar-la i integrar-la com un dels diamants HBO Max, on es pot veure des del passat mes de maig.

 

ARXIVAT A:
SèriesTelevisió
Anar al contingut