Barça

Messi, confiat que s'entendrà amb Neymar i tranquil pels problemes amb Hisenda

L'argentí, encarregat d'atendre els mitjans, va comparèixer tranquil i amb moltes ganes d'encetar la nova temporada. El crac blaugrana, que com va dir Tito ha tornat en més bon estat de forma que mai, va assegurar que la incorporació de Neymar a l'equip és una bona notícia, i no va voler entrar en la polèmica Tito-Guardiola: "Només ells saben què va passar. No ens hi hem de posar."

Actualitzat
Leo Messi, encarregat d'atendre els mitjans, va comparèixer tranquil i amb moltes ganes d'encetar la nova temporada. El crac blaugrana, que com va dir Tito Vilanova ha tornat en més bon estat de forma que mai, va assegurar que la incorporació de Neymar a l'equip només pot ser una bona notícia. "No sé d'on surt que Neymar i jo no ens entenem", es va preguntar l'argentí, que va explicar que "Neymar és molt desequilibrant en l'un contra un" i que "en això marcarà la diferència".

Pel que fa als rivals de cara a la nova temporada, creu que "el Bayern és un equipàs, i amb Guardiola encara serà més fort", i que "el Madrid sempre és molt bo pels jugadors que té i pel que significa".

El davanter del Barça no va voler entrar en la polèmica entre el tècnic actual i l'exentrenador del Barça. "Tito i Guardiola ja han dit el que havien de dir. Només ells saben què va passar. No ens hi hem de posar." Una manera intel·ligent de tancar el tema en la roda de premsa.

Pel que fa als companys que han marxat, també va ser clar. Messi creu que "la decisió de Thiago de marxar és seva. Ha pensat que a Munic tindrà més minuts que al Barça". I sobre Villa, considera que "és un gran reforç per a l'Atlètic de Madrid perquè té molt gol i estic segur que seguirà parlant sobre el camp".

Sobre els seus problemes amb Hisenda, assegura que està tranquil perquè tot està en mans dels seus advocats. Messi va concloure dient que "el Mundial encara està lluny" i assegura que ara només pensa en les competicions amb el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut