Barcelona

ERC guardona Laporta amb el premi President Lluís Companys

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat que no pensa cedir a les "pressions" i que seguirà "lluitant" a favor d'una "nació catalana organitzada en un Estat propi". Ho ha dit després de rebre el premi Lluís Companys d'ERC de mans del president del partit, Joan Puigcercós. En la seva intervenció, Laporta ha dit que no pensa optar per la "comoditat del silenci" perquè estaria contribuint a "aigualir la identitat nacional" catalana.

Actualitzat
ERC ha lliurat els Premis Nacionals President Lluís Companys, uns guardons que la formació entrega a persones, associacions i entitats que treballen en defensa de la llengua i la nació catalanes. Un dels premiats ha estat el president del Barça, Joan Laporta, que ha considerat un "honor" rebre el premi Lluís Companys que lliura ERC.

En el seu discurs, Laporta s'ha declarat catalanista "conscientment i desacomplexadament" i ha deixat clar que no pensa "aigualir la identitat catalana optant per la comoditat dels silencis" ni pensa cedir a les "pressions", entre altres coses perquè si ho fessin totes les personalitats rellevants del país "Catalunya perdria força". Laporta ha tornat a cridar a "obsessionar-se" per una Catalunya "socialment i nacionalment plena".

També han rebut el premi Lluís Companys el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, Joan Solà, mossèn Josep Bigordà i la Fundació Carulla.
Anar al contingut