Palma de Mallorca

El PP balear celebra que el jutge del "cas Andratx" hagi retirat del sumari les trucades que va fer el conseller d'Interior

Satisfacció del PP balear per la decisió del jutge del "cas Andratx" de retirar del sumari les 562 converses intervingudes al conseller d'Interior i secretari general del partit de les Illes, José María Rodríguez. El PP balear assegura que la decisió prova la "innocència" d'aquest càrrec i "confirma" que el mateix Rodríguez va dir la veritat quan va afirmar que no sabia que detindrien l'exalcalde d'Andratx, Eugenio Hidalgo. El jutge instructor del cas, Álvaro Latorre, ha exclòs del procés les converses de telèfon que Rodríguez va mantenir entre el 5 i el 14 de desembre, en considerar que no tenen interès per la causa.

Actualitzat
El portaveu del PP balear, Miquel Ramis, ha expressat "l'alegria" del partit per la retirada de les converses telefòniques i ha demanat una rectificació a tots els que van "prejutjar" el conseller d'Interior i el van acusar de filtrar a l'exacalde d'Andratx que el detindrien.

Ramis també ha anunciat que el seu partit rebutjarà la creació d'una comissió d'investigació al Parlament per revisar les decisions de l'exdirector general d'Ordenació del Territori, Jaume Massot, tal com demana el PSIB-PSOE. El portaveu ho ha justificat perquè seria "fer un judici paral·lel" a Massot, que està en llibertat amb càrrecs.

D'altra banda, el dirigent popular ha condemnat la "persecució política" que, segons diu, hi ha contra el PP a les Illes. D'aquesta manera s'ha referit a les informacions que apunten que l'exalcalde d'Andratx va concedir llicències d'obres al sogre de la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, en només 48 hores. Ramis manté que l'important és saber si les llicències "eren bones o no" i que no cal centrar-se en el fet que el beneficiari fos el sogre d'una consellera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut