El nou Madrid de Mourinho s'estrena amb una ajustada victòria sobre l'Amèrica per 2-3

José Mourinho no acostuna a perdre, i aquest dijous ha començat a demostrar el perquè del seu esperit guanyador en el seu debut triomfant a la banqueta blanca. El Reial Madrid ha hagut de remuntar, però s'ha acabat imposant a l'Amèrica mexicà per 2-3 en la seva estrena a la pretemporada. El jove Canales, un dels millors dels madridistes, ha obert el marcador, però a l'inici de la segona part i enmig del desconcert els de Mourinho han vist com l'Amèrica se situava al davant gràcies a dos gols gairebé seguits. Higuaín feia l'empat poc després, i quan faltaven set minuts pel final, Ronaldo s'inventava un llançament de falta per segellar la victòria madridista.

Ha heretat el dorsal de Raúl i ara es fa dir CR7. Ha canviat de marca, però continua sent el jugador de referència del Reial Madrid.

Ni l'arribada de Mourinho ha pogut canviar el rol del davanter portuguès, que aquesta matinada ha demostrat la seva vàlua contribuint de manera decisiva en la primera victòria del Reial Madrid aquesta pretemporada.

El tècnic portuguès ha disposat d'un bon equip en el primer temps i s'ha pogut veure com el conjunt blanc mostrava gust per la pilota i el joc combinatiu. Cal destacar la bona actuació de Benzema a l'eix de l'atac, així com la feina feta per Pedro León i Di María.

De tots els debutants, però, ha estat Canales el més determinant. El jove jugador ha marcat el 0-1 passada la mitja hora de joc i gràcies a una assistència de Ronaldo.

Amb aquest marcador s'ha arribat al descans, i ha estat aleshores, amb els nombrosos canvis introduïts per "Mou", quan el Madrid ha baixat d'intensitat. El bon joc ha desaparegut i l'Amèrica ho ha aprofitat per marcar dos gols -Esqueda i Sánchez- i situar-se al davant en el marcador.

CR7, però, ha aparegut de nou i una assistència seva ha permès Higuaín empatar tot just en el minut 63. Ja a les acaballes, en el 82, el portuguès s'ha tret de la butxaca un bon llançament de falta que ha servit perquè el Madrid de "Mou" -poc brillant però efectiu com sempre- guanyés en la seva estrena.