La policia custodia aquest dissabte la casa on hi va haver el tiroteig (ACN/Gemma Sànchez)

Busquen els autors d'un tiroteig amb 2 morts a Alella possiblement relacionat amb drogues

Els Mossos mantenen un ampli dispositiu de recerca dels responsables de les morts, que van fugir del lloc en vehicles

RedaccióActualitzat

Dues persones han mort aquest divendres a la tarda en un tiroteig al barri de Can Sors, a Alella, al Maresme, i els Mossos d'Esquadra mantenen el dispositiu de recerca per localitzar i detenir els autors, que han fugit del lloc del tiroteig en vehicles.

Les víctimes són dos homes de 38 i 48 anys. Una la van trobar en un pis del número 18 del carrer Masnou. Segons fonts policials, els autors han disparat amb arma curta i han mort l'home davant de la seva família. La segona víctima era al mateix carrer, molt a prop d'aquest domicili, al costat d'un vehicle amb droga a dins.  

La principal hipòtesi és que es tracta d'un enfrontament entre bandes rivals vinculades al narcotràfic.

Tiroteig entre petards de revetlla

Els veïns, consternats i espantats pels fets, no volien fer declaracions aquesta nit, mentre veien la policia científica i la metge forense investigant el lloc dels crims. Els veïns del carrer Masnou no han sentit amb claredat el tiroteig, tenint en compte que aquest vespre, revetlla de Sant Joan, se sentien centenars de petards i coets. Els ha costat adonar-se que es tractava d'un tiroteig i no n'han estat conscients fins que han vist un cotxe fugir.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un tiroteig a les 19.00 al carrer Masnou d'Alella, un carrer al sud del municipi, al límit amb el Masnou.

L'alcalde d'Alella, Marc Almendro, ha explicat a Catalunya Ràdio que els primers que han arribat al lloc dels fets han estat agents de la policia local.

"Cinc agents de la policia local són els primers que han pogut actuar. Ràpidament han arribat també mossos d'esquadra que s'han fet càrrec de la investigació. És directament la policia local que ens ha informat dels fets. Òbviament, és una nit que hi ha un ampli dispositiu i estàvem tots connectats."

Sobre les causes del tiroteig, l'alcalde d'Alella ha admès que la hipòtesi del tràfic de drogues "està sobre la taula i pot ser real". En canvi, ha descartat que el fet estigui relacionat amb un altre tiroteig que hi va haver al municipi el 3 de juny.

Passada la mitjanit, els serveis funeraris han retirat els cadàvers. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets, mentre continua desplegat un gran dispositiu per localitzar els autors del tiroteig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut