Imatge d'arxiu de vehicles dels Mossos
Els Mossos investiguen el cas com a crim masclista

Detenen un home per matar la dona a Santa Perpètua de Mogoda

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos s'han fet càrrec del cas, que s'investiga com a crim masclista

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a primera hora del matí un home de 69 anys com a presumpte autor de la mort de la parella el cos de la qual s'ha trobat amb signes de violència.

A tres quarts de set del matí s'ha localitzat el cos sense vida de la dona a l'interior d'un domicili de l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer de Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental.

Diverses dotacions dels Mossos s'han desplaçat al lloc dels fets i han detingut la parella de la dona com a presumpte autor de la mort.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos s'han fet càrrec del cas, que s'investiga com a crim masclista.

Si es confirma el crim, seria la 12a víctima mortal per violència contra les dones a Catalunya.

 

On demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Des de l'abril del 2021 també funciona el WhatsApp 601 00 11 22 per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

També es pot recórrer als diversos serveis públics d'informació i atenció:

ARXIVAT A:
Violència masclistaMasclisme
Anar al contingut