Miami

Jeb Bush podria optar a ser el candidat republicà a les eleccions presidencials del 2016

Fill i germà de presidents, Jeb Bush haurà de batre la desena de candidats que també optaran a la nominació republicana

RedaccióActualitzat

Les eleccions presidencials nord-americanes del 2016 podrien repetir candidats amb els mateixos cognoms que el 1992. Jeb Bush, l'exgovernador de Florida i fill i germà dels darrers presidents republicans, ha anunciat que es planteja una possible candidatura per optar a la Casa Blanca. "He decidit explorar activament la possibilitat de postular-me per a president dels Estats Units." L'anunci l'ha fet en un missatge nadalenc a la seva pàgina de Facebook.

Jeb Bush afirma al mateix text que ha pres aquesta decisió després de reflexionar de forma "curosa" sobre el "lideratge fort" que necessiten els Estats Units.

Tot i que en els últims mesos el mateix Jeb Bush i la seva família havien especulat obertament sobre la possibilitat d'una candidatura a la Casa Blanca, no ha estat fins a aquest missatge que el polític republicà ha parlat de forma clara sobre la cursa electoral.

Si Jeb Bush supera la desena de candidats republicans que es preveu que es presentin, podria arribar a enfrontar-se a un altre cognom amb ressons presidencials, Hillary Clinton, a hores d'ara la millor candidata en unes eventuals primàries demòcrates.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut