Simone Biles amb la seva equipació vermella (Reuters)
Gimnàstica

Simone Biles serà als Jocs Olímpics de Tòquio

La quatre vegades campiona olímpica Simone Biles ha tornat a mostrar que està en plenitud de forma i llesta per anar als Jocs de Tòquio 2020 després de liderar el selectiu femení de gimnàstica dels Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Simone Biles, la millor gimnasta de tots els temps, serà als Jocs de Tòquio. La nord-americana, de 24 anys, s'ha assegurat la seva segona presència olímpica.

La reina de Rio ja té bitllet per a Tòquio (Reuters)

En la primera jornada de les proves de gimnàstica dels Estats Units ja va deixar bona mostra del seu domini, i avui -en la segona jornada- ho ha tornat a demostrar, tot i que ha sorprès tothom quan ha perdut l'equilibri en la prova de barra fixa.

Biles s'ha desequilibrat a la barra fixa (Reuters)

Simone Biles, de 24 anys, ha enlluernat amb la seva exhibició, dominant en la competició. La seva actuació li ha merescut una puntuació de 60,565, incloent-hi els 15,133 que ha aconseguit a la barra on presentava el moviment doble doble que porta el seu nom, una maniobra que ha mantingut en secret des dels campionats mundials del 2019.

L'exercici de barra ha estat molt aplaudit (Efe)

Biles no ha realitzat la volta de doble pica Yurchenko "double pike" que va presentar en competició el mes passat i tot i així ha obtingut la puntuació més alta en l'esdeveniment.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsSimone Biles
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut